L'. EQUIP: GARCIA FLORES, LUIS
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

PEREIRA MONTERO, JUAN ANTONIO (76')

Derrota escalenca dolorosa ja que no l'han merescut, el més just segurament hagués estat l'empat, ja que els costaners tot i dominar i controlar durant gairebé tot el partit, no ha pogut generar moltes ocasions de gol ja que s'ha enfrontat a un equip molt físic i intens, integrat en la seva majoria per jugadors de segon i tercer any.
Bon inici de partit dels anxovers, que han dominat i controlat molt bé el partit, això si sense generar gairebé ocasions de gol. Als costaners no els ha beneficiat les reduïdes dimensions del camp ja que s'han enfrontant a un equip molt físic i les ajudes arribaven molt ràpides, tot i això els locals han sabut combinar el joc de toc (que els hi ha costat) i els canvis d'orientació , ho han sabut alternar molt bé. El primer gol ha arribat en una falta lateral que ha despenjat al segon pal en Miki, ha rematat en Pau i el refús d'un defensa ha caigut els peus de l'Iván que ha estat molt atent rematant de primeres. Amb l'1-0 l'arbitre no ha vist un penal comés sobre en Narcís al que han arrapat quan ja encarava al porter. L'empat visitant ha arribat en una sortida de pilota al lateral que ha tallat el davanter figuerenc i seguidament ha etzibat un potent xut de des de fora l'àrea. Els visitants amb l'empat s'han vist valents, i durant els següents 10 minuts ha intentat apretar, amb joc directe però sense tenir cap ocasió de gol ja que només ha intentat algun xut sense perill de fora l'àrea. Als darrers cinc minuts els anxovers s'han refet hi han tornat a controlar i dominar el partit i han tingut una ocasió claríssima de gol per arribar amb avantatge al marcador a mitja part, després d'una gran combinació col.lectiva en Miki s'ha quedat sol davant el porter però ha tardat massa a finalitzar i un defensa ha interceptat el seu xut a última hora.
La segona part ha començat amb molt respecte per part dels dos equips, els figuerencs replegats i esperant i els locals dominant i controlant el tempo del partit però sense crear perill. A partir del minut 20 amb els canvis del conjunt escalenc el partit ha fet un canvi , ja que han gaudit de 2-3 ocasions clares per avançar-se en el marcador, primer ha estat un xut creuat d'en Muli que ha sortit fora per poc, després un falta sacada per l'Aleix que el porter ha refusat com ha pogut i en Miki ha aprofitat el refús del porter rematant fora per poc, tot seguit un robo a camp del Juncaria que l'Anass ha finalitzat amb un xut desviat i per últim unes mans dins l'àrea figuerenca d'un defensor l'arbitre les ha tret fora davant la incredulitat dels locals. Per la seva banda el Juncaria a la que ha vist que la seva porteria passava angúnies i perillava l'empat ha començat a fer el seu partit, fent moltes faltes (alguna de molt dura) per parar el ritme de joc del rival amb la permisivitat de l'arbitre que només els hi ha ensenyat una tarja. De fet al darrer quart d'hora gairebé no s'ha jugat i encara més amb el seu segon gol que han fet amb una gran contra davant la desesperació dels jugadors locals que han estat varis minuts més pendents de protestar a l'arbitre que de jugar, auto-perjudicant-se molt. Als darrers dos minuts el conjunt local encara ha tingut un parell de bones oportunitats que haguessin significa l'empat, ela primera un corner que s'ha estavellat a la creueta i la segona un altra corner que ha acabat amb tres rematades escalencs que han tret en dues ocasions els defenses i la darrera el porter ha fet una gran parada. El tercer gol ha arribat en la darrera jugada de partit amb tot l'equip local volcat per empatar i els figuerencs ho han aprofitat amb una contra finalitzada amb un clar fora de joc  (d'uns 2 metres). Avui teniem la baixa d'en Joel i Marc (lesionats) i d'en Luis (fitxa)
En definitiva,  derrota gens merescuda davant un equip molt físic que ha sabut competir en tot moment, a part s'ha vist beneficiat pel criteri arbitral ja que els ha permés tallar constantment amb faltes el joc sense ensenyar tarjas grogues, només els hi ha tret una.

Partit que ha de servir a l'equip per adaptar-se a la Categoria ja que ens enfrontarem a molts equips A (integrats en la seva major part per jugadors de segon i  tercer any), en total n'hi haurà 10 d'Equips. A seguir lluitant!!! Això només acaba de començar... La setmana que ve juguem al camp del Sant Pere, un partit en principi assequible, si l'equip està concentrat i fa el que ha de fer... Força L'Escalaaaa!!!