COS TÈCNIC
L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI-CRISTIAN
ENTRENADOR: BATLLE SABADÍ, ANTONI

TARGETES

Primer partit de Lliga  en un camp sempre complicat ja que és un Derby. Els anxovers s'han mostrat clarament superiors des dels primers minuts, ja abans de l'expulsió del jugador local, el conjunt escalenc a part del primer gol ja havia generat vàries ocasions clares de gol. Els rosincs s'han acostat amb perill dues vegades en tot el partit, una per part i els dos porters han estan encertats.
Gran inici de partit dels visitants, que han dominat i combinat molt bé, generant vàries ocasions clares de gol abans de fer el primer gol, no deixant passar gairebé de mig camp als locals. El primer gol ha arriba de penal comés sobre Moha i que ha transformat ell mateix. Al minut 22 ha arribat l'expulsió per doble groga d'un defensa local agafant a l'Anass quan anava a fer el que hagués estat el 0-2. A partir d'aquí els rosincs s'han tancat molt però tot i així els visitants han creat alguna ocasió de gol entre elles un xut de Muli que s'ha estavellat al pal amb el porter ja batut. Els locals han tingut una única en una contra que en Guillem ha resolt molt bé l'u contra u davant el davanter.
La segona part ha estat calcada a la primera, domini i control escalenc amb els rosincs mol tancats al darrera i defensant-se com podien, els locals també només han tingut una ocasió de gol, això si molt clara, però en Juncà ha fet una gran parada a un xut a "bocajarro" que tothom ja donava com a gol. Els anxovers a part dels gols han gaudit de vàries oportunitats més per ampliar l'avantatje, entre elles un vaselina que en Miki ha estavellat al travesser. El 0-2 l'ha marcat en Miki de tacó des de l'interior de l'àrea després d'una passada enrere d'en Muli que ha lluitat molt bé una pilota, el tercer l'ha fet en Narcís amb un gran xut des de la frontal de l'àrea que ha entrat per tot l'escaire després d'una passada a l'espai de l'Oriol i el darrer l'ha marcat l'Anass després de finalitzar bé una passada de la mort d'en Miki. Avui teniem la baixa d'en Joel (lesionat) i d'en Luis (fitxa)
En definitiva,  partit molt complet dels escalencs, s'ha dominat i s'ha jugat bé a futbol, generant moltes ocasions de gol i no concedint gairebé ocasions al rival.

Gran inici de Lliga davant un rival que s'ha mostrat inferior. Encara que fora de casa i essent Derby sempre costa guanyar i més per un ampli marge. Enhorabona nois!!! La setmana que ve juguem a casa contra el Juncaria, un rival força anàrquic i molt físic, amb alguna bona individualitat. Força L'Escalaaa!!