L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI-CRISTIAN

TARGETES

PUIGVERT GARMENDIA, ANIOL (12')
EL BOUKHARY , MOHAMED (64')
VÍLCHEZ ALBIN, DÍDAC (89')

Nova victòria dels anxovers en un camp sempre complicat, davant un rival molt físic i a estones dur. Els costaners sempre han dominat i han tingut molt la pilota encara que ha faltat crear més perill. Els locals a part dels gols no han generat cap ocasió clara de gol.
Primers minuts en que els escalencs han anat a pel partit, controlant, dominant i combinant bé. Ja abans del primer gol, una bona entrada per banda de l'Anass ha permés a en Miki rematar però el seu xut ha sortit lleugerament desviat. El gol ha arribat quan l'Anass s'anticipava al seu marcador per quedar-se sol davant el porter, el central ha arribat tard i ha xutat directament sobre el peu del davanter, penal claríssim que ha transformat l'Oriol. Al cap de tres minuts una pilota a l'espai que ha deixat a en Miki sol davant el porter ha significat una clara falta del porter a la frontal de l'àrea, l'arbite incomprensiblement no ha expulsat al porter local ja que en Miki l'havia driblat i quedava sol a porta buida. A la següent jugada els locals han empatat amb una bona rematada de cap de Lamin tot sol al segon pal, en una jugada que a l'equip visitant li ha faltat concentració tant en la centrada lateral (que li han donat molt temps al jugador local) com per la rematada final ja que el davanter santperenc ha renatat totalment sol. Els locals semblava que revifaven però ha estat un miratge, només han penjat un parell de pilotes a l'àrea i han provocat dos corners però això s'ha acabat aviat. Els costaners han seguit tenint la pilota i han dominat però sense crear gairebé perill. El segon gol visitant ha arribat en un penal comés sobre Miki que ell mateix ha llançat, penal molt "tonto" però també claríssim, sense discusió. La resta de la primera ha seguit amb domini i control dels anxovers però sense crear cap ocasió clara de gol, això sovintejant molt l'àrea santperenca.
La segona part ha estat molt semblant a la primera, però amb la diferència que als darrers 5 minuts de partit els locals han penjat moltes pilotes a l'olla, això si, sense crear cap ocasió clara de gol. Els anxovers per la seva banda han seguit igual, molt domini i molta combinació però sense crear excessives ocasions de gol, a part del gol recordem un xut d'en Muli per damunt del travesser, un parell de xuts d'en Moha i bastants llançaments de corner degut al domini. El 2-2 ha arribat a manca d'onze minuts per acabar el partit, ha estat la primera aproximació dels locals a la portería visitant, el gol ha estat una jugada amb molt mala fortna ja que en Guillem ha patinat quan sortia a buscar una pilota a l'esquena de la defensa i ho ha aprofitat el davanter local per fer una fácil vaslina. Per sort el conjunt escalenc s'ha refet de seguida ja que ha marcat el 2-3 al cap de dos minuts, el gol l'ha fet de falta l'Aleix amb la col·laboració del porter local que no ha estat gens encertat. A partir d'aqui els visitants han tingut un parell d'aproximacions per sentenciar i als darrers cinc minuts els locals han apretat però amb més cor que cap i no han generat cap ocasió clara per empatar. Avui teniem la baixa d'en Joel i Marc (lesionats), d'en Luis (fitxa) i la d'en Narcís que a última hora no s'ha trobat bé
En definitiva,  bona victoria dels escalencs en un partit en que sempre ha portat la iniciativa i control de joc i que només s'ha patit als darrers 5 minuts de partit més per lo ajustat del marcador que per el perill real creat pels locals.

Partit que ens ha fet oblidar el partit contra el Juncaria i que ens ha tornat a portar a la bona dinámica que portava anteriorment l'equip... La setmana que ve juguem a casa contra l'UE Figueres, un partit en que l'equip ha de demostrar el que és capaç de fer i que pot competir contra qualsevol equip... Força L'Escalaaaa!!!