FONT RUIZ, ALEIX (39')
VANDE-WOUWER MARTIN , OSCAR (67')
MORA CANAL, ORIOL (69')

VANDE-WOUWER MARTIN , OSCAR (89')

Tercer partit consecutiu sense perdre en el que està sent una gran inici de Segona Volta, tot i així avui l'empat ha deixat un regust amarg ja que el Sant Pere ens ha empatat en pràcticament l'única ocasió de gol en tot el partit quan faltava menys de deu minuts per la finalització del mateix.

Primers cinc minuts de partit dels anxovers dolents ja que no ha sortit amb la suficient concentració, no es sortia jugant bé des del darrera i la manca d'intensitat i concentració defensiva ha propiciat que els santperencs gaudissin  de dos xuts des del balcó de l'àrea que han sortit desviats. Per sort ha estat un miratge ja que l'equip ha reaccionat i ha agafat les regnes del partit, controlant, dominant i combinant molt bé, encara que en algunes fases el migcamp no estaba prou intens per disputar les segones jugades i això ha suposat una manca de continuitat en el joc. Des del minut 7-8 fins al final de la primera part, l'equip costaner ha dominat i jugat molt bé però pot ser no ha generat suficients ocasions de gol pel joc exhibit, ha faltat profunditat. Els visitants han estat tota la primera part (al final tot el partit) sense jugar cap pilota, tot eren desplaçaments en llarg buscant els seus mitjapunta i davanter centre perquè "pentinessin" per intentar aprofitar segona jugada. Pel que fa a les ocasions, han estat 4-5 (a part del gol), recordem una jugada individual d'en Joel que ha acabat amb una centrada al segon pal que no s'ha arribat a rematar per poc, un gran xut des de la frontal de l'àrea d'en Toni al que el porter ha respost molt bé, un fora de joc (que no era) xiulat a en Joel quan es quedava sol davant el porter, un penal molt clar no assenyalat en una vaselina d'en Joel que el porter ha tocat lleugerament i quan el mateix Joel anava a rematar a porta buida el  porter l'ha agafat pel darrera i un xut al lateral de la xarxa d'en Narcís que s'havia quedat tot sol davant del porter. El gol ha arribat després d'una gran passada d'en Toni que ha deixat sol davant el porter a en Muli que ha definit molt bé davant la sortida del porter. Amb l'1-0, curt pels mèrits per l'equip s'ha arribat a mitja part.
La Segona Part encara ha estat més controlada i dominada pels locals, ja que s'ha millorat el rendiment defensiu del migamp respecte a les  segones jugades ja que s'han guanyat la majòria. En aquesta segona part els anxovers han tornat a ser molt superiors, ja que han dominat i combinat molt bé. A part s'han generat vàries ocasions de gol que no s'han sabut aprofitar, un xut des de la frontal d'en Marc que el porter ha respost amb una gran parada, un xut des de l'interior de l'àrea d'en Moha que quan entrava un defensa l'ha refusat, un xut d'en Pau que ha sortit llepant el pal, una vaselina d'en Joel que ja havia superat al porter però ha sortit fregant el pal i la més increible, un xut que ha tingut l'Anass entre el punt de penal i l'àrea petita totalment sol i amb tot a favor que increiblement ha acabant sent un "reculada" al porter en un xut molt centrat i fluix. A part l'arbitre no ens ha ajudat gens, al minut 60 ha tret una tarjeta groga en una falta sobre en Joel que havia d'haver estat vermella (amb el que això hagués suposat pels visitants) ja que es quedava sol davant el porter  i ha permés molt el joc dur dels santperencs que tot i acabar amb moltes tarjetes encara han sortit prou ben parats i a més els hi ha permés continues pèrdues de temps després que han aconseguit l'empat per acabar allargant només 1 minut. El gol del Sant Pere ha arribat en la primera i única aproximació dels visitants a la porteria escalenca, aprofitant una pilota llarga i un rebot amb fortuna que ha aprofitat el davanter amb una magnífica vaselina. D'aquí al final s'ha jugat poc tal i com hem dit abans, per les contínues faltes dels visitants i pèrdues de temps que ha consentit l'arbitre. Avui teniem les baixes d'en Gerard i Biel (malalts), en Chicha (lesionat) i en Miki (Vacances)
En definitiva,  empat que deixa molt mal sabor de boca ja que l'equip ha estat superior d'inici a final als santperencs.

El pròxim partit serà al sempre complicat camp de Vilatenim contra el Figueres, un partit en el que tenim més a guanyar que a perdre i en el que esperem competir i complicar als locals, tal i com es va fer en el partit de la Primera Volta que es va acabar perdent per la mínima ... Força L'Escalaaaa!!!