ENTRENADOR: BATLLE SABADÍ, ANTONI

TARGETES

GELI QUINTANA, PAU (33')
CAPARROS BAZO, JOAN (56')

Segona victòria consecutiva dels costaners, en un partit molt complet en el que han estat superiors de principi a fi. Victòria important de cares a l'objectiu de l'equip de fer bastant punts més que a la Primera Volta, a L'Escala s'havia perdut contra el Juncaria de forma totalment injusta.

Avui hem fet una petita variant táctica tenint en compte els que ens haviem trobat a la primera volta, hem utilitzat el sistema habitual però amb el canvi que hem posat a en Biel de davanter centre per fixar els seus dos centrals (que són molt físics) i hem posat a en Joel i a en Miki d'extrems per aprofitar la seva velocitat i gol ja que els laterals van ser els seus punts febles a la primera volta i ens ha funcionat molt bé. Ja només començar el partit, pràcticament a la primera jugada, l'Oriol ha recuperat una pilota i ha fet una assistència magistral a en Miki que s'ha quedat sol davant del porter i ha finalitzat molt bé, era el 0-1, un gol que ens ha donat molta confiança i calma. El domini era total per part dels anxovers que combinaven i tocaven molt bé i quan els locals apretaven la sortida de pilota han buscat molt bé amb pilotes llargues (amb criteri) l'esquena del seus laterals. Abans de marcar el segon gol els costaners han tingut vàries ocasions clares de gol, un xut des de l'interior de l'àrea de l'Oriol en que el porter ha fet una gran parada, un xut d'en Joel que s'ha estavellat a la base del pal i una falta indirecta a l'interior de l'àrea que en Biel ha estavellat a la tanca. El segon gol ha arribat després de fer una pressió alta a la sortida de pilota dels locals (una altra premisa que s'havia marcat a la xerrada), en Biel ha robat la pilota al porter i ha marcat a porta buida. Al minut 38 ha arribat la lesió d'en Joel que ha notat una petita estrebada al genoll esquerra, ha demanat el canvi i ja no ha pogut jugar més (esperem que no sigui res). El tercer gol ha arribat després d'una altra passada a l'esquena del lateral qu ha deixat a en Miki a l'interior de l'àrea i ha acabat amb un penal molt clar del seu central que havia fet la cobertura, el penal l'ha transformat el mateix Miki. Els figuerencs gairebé no s'han acostat a la porteria escalenca, només amb un xut llunyà que no ha inquietat a en Guillem i amb un gol anul·lat per fora de joc molt clar, els locals buscaven massa les conduccions i han estat massa individualistes.
La Segona Part ha començat igual que a la primera, domini total dels anxovers que han anat a sentenciar el partit buscant el quart gol per no donar cap opció als locals i ho han aconseguit ràpidament mitjançant Moha que ha resolt amb una bona vaselina davant la sortida del porter després d'una gran passada llarga a l'esquena del lateral de l'Aleix. Tot i el quart gol els costaners no han afluixat i han seguit igual. El cinquè gol l'ha marcat l'Oriol amb una falta lateral en que el porter no ha estat gens afortunat. Amb el cinquè gol els visitants si que han baixat una mica el ritme, potser també pel desgast físic, el Juncaria ha apretat només els darrers 5-10 minuts en que ha buscat amb insistencia el gol de l'honor que ha acabat conseguint a la darrera jugada de partit quan han aprofitat una pilota morta en un llançament de corner. Avui teniem les baixes d'en Gerard (Vacances), i de Muli i Marc (lesionats)
En definitiva,  golejada escalenca en un partit que ha de ser un punt d'inflexió per l'equip per acabar fent una gran Segona Volta.

El pròxim partit serà a L'Escala contra el Sant Pere P., un Derby i un altra partit molt important per consolidar a l'equip que ha tingut un molt bon inici de segona volta ... Força L'Escalaaaa!!!