COS TÈCNIC
L'. EQUIP: EL HMIDI , OMAR
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

Victòria balsàmica dels anxovers després de cinc partits sense guanyar. En un partit en que els costaners s'han mostrat superiors en tot moment al rival amb l'excepció dels darrers 10 minuts de la primera part en que l'equip s'ha desconectat incomprensiblement.

Inici molt bo dels locals que han dominat totalment al rival i a part ha jugat molt bé a futbol davant un equip que poca cosa podía fer davant la superioritat mostrada pels escalencs.  Abans d'inaugurar el marcador han gaudit de 3-4 ocasions molt clares per marcar, però unes vegades l'encert del porter, altres la mala sort i una altra el pal ho han impedit. El primer gol ha arribat després d'una molt bona passada a l'espai de l'Oriol cap a en Joel que després de driblar dos jugadors ha creuat davant la sortida del porter amb la mala fortuna que ha estavellat l'esfèrica al pal, el refús l'ha aprofitat molt atent en Miki per marcar el primer gol. El segon l'ha marcat en Toni amb un espectacular xut des de la frontal de l'àrea, després d'una gran jugada col·lectiva de  toc i combinació dels escalencs en que han intervingut 7 jugadors. I quan estava tot de cares pels interessos dels locals, increïblement ha arribat la gran desconexió, fruit d'un excés de confiança del migcamp del conjunt escalenc que ha permés als castellonins dominar el partit i apretar de debó finsal punt de gaudir d'un parell de molt bones ocasions de gol per marcar, creiem que si en aquest impàs els visitants marquen el 2-1 el partit podía haver canviat molt, ja que hagués donat molta moral a l'Esplais i als escalencs els haguès costat molt recuperar-se ja que l'equip es trobava immers en un dinámica molt negativa. Per sort els castellonins no han marcat i s'ha arribat amb un clar 2-0 al marcador.
 La segona part ha començat amb canvis a la medular, i de nou el domini ha estat total per part dels anxovers però amb una gran ocasió pels visitants en una acció aïllada (la única en tota la segona part) en que han estavellat la pilota al pal en un gran xut des de la frontal de l'àrea. Després tota la segona part ha tingut el mateix guió, domini i control dels locals que a més han desplegat un molt joc combinatiu i els visitants que pràcticament no han passat de migcamp. El tercer gol l'ha marcat en Biel amb un xut creuat des de l'interior de l'àrea després d'una gran jugada combinativa amb passada final d'en Miki, el quart l'ha marcat en Muli després d'una molt bona pasada lateral de l'Iván en que ha aprofitat la sortida indecisa del porter per superar-lo  i el darrer l'ha marcat novament en Muli després de driblar el seu marcador i etzibar un molt bon xut creuat després de rebre una passada d'en Luis. Avui teniem les baixes d'en Moha i Marc (vacances), Aniol i Narcís (lesionats)
En definitiva,  victoria molt important per l'equip ja que permetrà renovar la seva confiança, ja que s'estava en una dinámica de resultats molt dolenta.

El pròxim partit visitem el camp del Peralada, un camp sempre difícil i complicat. Si l'equip te confiança es si mateix i s'està concentrat durant tot el partit té moltes possibilitats de treure un resultat positiu... Força L'Escalaaaa!!! Bon Nadal i Bon Any 2020 per Tothom!!!