L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI-CRISTIAN
ENTRENADOR: BATLLE SABADÍ, ANTONI

TARGETES

MESAS GARCIA, ORIOL (42')

Sisè partit consecutiu dels anxovers sense guanyar i nova derrota davant d'un dels equips capdavanters de la Lliga. El conjunt escalenc tot i competir en tot moment, ha claudicat davant un molt bon equip que ha aprofitat molt bé moments puntuals per golejar al seu rival.

Els visitants han sortit els primers 15 minuts molt ben posicionats, controlant molt bé als locals i no concedint ocasions de gol, només en una ocasió en Juncà ha fet una bona parada a un xut escorat del davanter local. A partir del minut vint el conjunt escalenc ha fet un pas endavant amb molta confiança, ha dominat en algunes fases i ha generat 3 ocasions de gol bastant clares per marcar, un xut de fora l'àrea de l'Oriol que ha llepat el travesser, un falta directa molt ben llançada per en Joel que ha obligat el porter a fer una gran parada i la darrera una rematada des de l'interior de l'àrea d'en Miki que un defensa ha refusat amb el porter ja superat. Llavors a manca de deu minuts per acabar la primera part ha arribat el primer gol local en una jugada aïllada en que una centrada lateral en principi sense aparent perill l'ha rematat de cap el davanter local avançant-se a Juncà que s'ha confiat. Aquest primer gol ha deixat en estat de schock als costaners ja que estan immersos en una important dinàmica negativa de resultats i això ho han aprofitat els locals per marcar el segon gol en una bona jugada col·lectiva aprofitant-se amb fortuna d'un parell de rebots a l'interior de l'àrea.
Els anxovers han començat molt endollats la segona part, com si el resultat fos de 0-0. Han controlat novament el ritme de partit i han generat 2 bones ocasions que no han sabut aprofitar per reduir distancies, la primera una rematada d'en Muli tot sol des l'interior de l'àrea que ha sortit lleugerament desviada per damunt el travesser i la segona una rematada de Chicha a la sortida d'un corner que increïblement no ha entrat. Llavors al quart d'hora ha arribat el tercer gol dels locals, en una jugada mal defensada des del principi en que ha fallat la pressió a la sortida del seu central i després a la passada llarga que s'ha menjat el defensa visitant i que ha deixat increïblement sol davant el porter al davanter local que ha definit amb una gran vaselina, un gol evitable 100% ja que ha mancat la concentració necessària. Amb el gol el partit pràcticament ha acabat, els visitants ho han seguit intentant sense  creure-ho gaire, només s'han aproximat en un parell d'ocasions a la porteria local. L'Empuriabrava anava fent però sense dominar el partit, els darrers 10 minuts han sobrat pels escalencs ja que amb el quart gol, els ànims i concentració han baixat i els locals llavors si, s'han aproximat en un parell d'ocasions força clares a la porteria visitant.   Avui teniem les baixes d'en Marc (lesionat), Guillem (estava fora) i Narcís (desconvocat)
En definitiva,  nova derrota dels anxovers que deixa a l'equip molt tocat, ja que necessita urgentment una victòria per sortir de la dinàmica negativa en que es troba, per a tornar a agafar la confiança que necessita l'equip per redreçar la situació.

Pròxim partit a cas contra l'Esplais, en principi un partit propici per sortir de la mala dinàmica, sempre que l'equip faci el que sap fer i estigui concentrat... Força L'Escalaaaa!!!