L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI-CRISTIAN

VIDAL SALA, MARC (80')
COVES VENTURA, GUILLEM (81')
RAMIREZ CLEMENTE, IVAN (82')
CORTADA GELI, GERARD (83')

Empat amb regust de derrota, en un partit que el conjunt escalenc hauria d'haver guanyat. La manca de concentració defensiva a la primera part ha fet que és regalés els 2 primers gols als locals i a la segona part tot i haver merescut la victoria, la manca d'encert ha penalitzat molts als anxovers
Inici de partit molt dolent per part dels escalencs, ja que han sortit amb poca actitut i molt poc concentrats, això ho han aprofitat els locals per marcar el primer gol després d'una pèrdua de pilota a la frontal de l'àrea. No ha estat fins a partir del minut quinze que els visitants s'han espavilat ofensivament dominant (sense jugar molt bé) apretant i provocant varis corners. Aixi ha arribat el gol de l'empat en un desplaçament de Chicha a les esquena dels centrals locals que ha aprofitat molt bé superant amb una gran vaselina al porter local. Tot seguit els visitants han tingut una clara ocasió de gol després d'una gran xut d'en Muli que el porter ha respost amb una gran parada, el refús l'ha aprofitat en Joel i quan la pilota ja entrava l'ha tret un defensa de la mateixa línia de gol. Ha estat un miratge ja que els conjunt escalenc s'ha tornat a refiar i han baixat molt el ritme de partit, i això ho han aprofitat els locals ja que de nou una nova greu badada defensiva amb un out molt mal defensat ha permés als locals marcar el 2-1 davant la desesperació del Cos Tècnic. Faltaven 10 minuts per arribar a mitja part però els visitants no han estat capaços de reaccionar.
La segona part ha estat molt diferent ja que els anxovers han dominat i controlat el partit, tot i no desplegar un gran joc combinatiu en part degut a l'estat del terreny de  joc. Defensivament i pel que fa a la intensitat el conjunt costaner ha estat bé ja que els locals no han generat cap tipus de perill a part del gol, que ha estat un autèntic golàs ja que el davanter local ha executat a la perfecció una falta directa des de la frontal de l'àrea ja que la pilota ha entrat per tot l'escaire. Els escalencs han començat mot bé i ja de seguida han empatat amb un gol de penal que han comés sobre Joel que ha transformat ell mateix. L'equip visitant ha seguit dominant peò sense crear gaires ocasions clares de gol, la més clara i amb el marcador 2-2 l'ha tingut en Chicha que ha rematat molt bé des de l'interior de l'àrea però el seu xut ha fregat el travesser amb el porter ja superat. Quan més a prop estava el 2-3 ha arribat el tercer gol local que com ja hem explicat abans ha estat un autèntic golà i un jerro d'aigua freda pels visitants. Els anxovers no han baixat els braços i ho han seguit intentant, el 3-3 ha arribat amb un nou penal que ha transforamt en Moha, després que un defensor ha tocat clarament la pilota amb la mà quan en Joel anava rematar de cap tot sol al segon pal. L'Escala ha seguit dominant i ha provocat 3 corners consecutius. I en la darrera jugada del partit ha arribat la gran oportunitat per aconseguir els tres punts, en Joel ha provocat un nou penal ja que quan es quedava sol davant el porter ha estat clarament travat, el penal l'ha llançat el mateix Joel però el porter l'ha parat, el refús li ha caigut de nou a en Joel que després d'un mal bot no ha pogut controlar bé i el seu xut s'ha estavellat al travesser. Avui teniem les baixes d'en Pau i en Miki (lesionats), Narcís i Juncà (motius familiars) i Biel (fitxa)
En definitiva,  primera part per oblidar dels anxovers ja que ha mancat actitut i concentració defensiva, la segona s'ha arreglat la situació però no ha estat suficient per aconseguir els 3 punts.

Empat decebedor dels escalencs ja que s'esperava guanyar, en un partit que ha penalitzt la manca de concentració defensiva a la primera part... La setmana que ve juguem a casa contra el Borrassà, un rival que ha anat de menys a més i que es farà que el partit sigui molt intens i complicat... Força L'Escalaaaa!!!