ENTRENADOR: PEREZ PORTELA, FRANCISCO JOSE

MONTSERRAT COLL, PERE (86')
MARTIN GUERRERO, MARCOS (89')
ROST BAHÍ, ARNAU (89')
CAMARA , MUSA (89')

Derrota molt dolorosa dels anxovers en un partit que ha estat molt semblant al que es va jugar a casa contra el Juncaria. Els locals han merescut com a mínim l'empat ja que els borrassanencs han aprofitat les dues úniques contres que han tingut, per la seva banda els costaners han tingut vàries ocasions a la segona part per com a mínim empatar el partit. Avui hem jugat per primera vegada al camp de gespa natural, un terreny de joc de grans dimensions on es pot jugar molt bé a futbol.
Trenta primers minuts molt bons en quan a joc combinatiu i domini dels escalencs, a més d'una gran concentració defensiva que pràcticament no ha deixat pasar de mig camp als visitants. A més els anxovers han tingut 3-4 ocasions molt clares per avançar-se en el marcador, la primera un bon xut des de l'interior de l'àrea d'en Narcís que el porter ha refusat com ha pogut el refús l'ha recollit Moha xutant des de l'interior de l'àrea petita però el porter ha fet una parada espectacular, la segona una gran rematada de cap de Joel que s'ha estavellat al pal, la tercera una jugada col.lectiva que ha permès a Pau xutar des de la frontal obligant al porter a tornar a fer una gran parada i la quarta una passada de la mort d'en Marc que l'Oriol ha rematat massa centrat. En Moha s'ha lesionat al minut 30 i això ha deixat una mica descol·locat a l'equip tot i que ha seguit portant el pes del partit. Els visitants han fet gol en la primera arribada al minut 43 i ha deixat a tothom glaçat, afició, jugadors i Cos Tècnic, ha estat una centrada lateral al segon pal que semblava que sortia fora, el davanter l'ha seguit i l'ha posat de primeres al centre de l'àrea petita permetent al davanter rematar a porta buida. A la darrera jugada de la primera part s'ha lesionat en Marc que ja no ha pogut tornar a jugar, ha estat la segona baixa pels anxovers.
La segona part no ha estat tant bona pel que fa al joc desplegat pels escalencs ja que els gols han condicionat i es volia arribar a portería massa ràpid i amb excessiu joc directe tot i això s'ha tingut vàries ocasions de gol clares, suficients per empatar i inclús guanyar el partit. L'inici de l'equip local no ha estat bo ja que s'ha acusat el gol encaixat a les acaballes de la primera part, a més han encaixat el segon gol al minut 8, en una nova contra defensada amb mala fortuna pels escalencs ja que un refús molt estrany ha deixat una pilota morta al segon pal que el davanter ha rematat sense angle. El conjunt anxover a resultes del gol ha estat 10 minuts "desaparegut" ja que ha quedat tocat moralment. Els darrers 25 minuts han estat de total domini escalenc que tot i no desplegar un gran joc ha tancat a l'equip local a la seva área i ha tingut ocasions per marcar, recordem un xut creuat d'en Joel que ha llepat el pal, una rematada de cap de l'Aleix al pal, una rematada de cap d'en Pau que el porter ha tret amb una mà espectacular, un xut d'en Muli des de l'interior de l'àrea que ha refusat un defensa com ha pogut i s'han provocat 5-6 corners. El gol ha arribat a manca d'un minut, l'Aniol ha provocat penal rebent una traveta molt clara, el penal l'ha llançat impecable l'Oriol. Els visitants només han tingut una contra que l'arbitre ha anul·lat per un fora de joc molt clar. Avui teniem les baixes d'en Miki (lesionat), en Toni (malalt) i Biel (fitxa)
En definitiva,  bona primera part en que els escalencs han merescut arribar a mitja part guanyant i en que han desplegat un gran joc combinatiu. La segona tot i no jugar tant bé han merescut com a mínim empatar el partit.

Nova derrota a casa, en un partit que s'havia d'haver emapatat com a mínim ... La próxima semana tenim un partit assequible per aconseguir els 3 punts, juguem a Roses contra el Base... Força L'Escalaaaa!!!