RAMIREZ, SERGI
ENTRENADOR:
BATLLE, ANTONI

TARGETES

Els escalencs arribaven amb moltes baixes a Banyoles i amb pocs jugadors a la banqueta. A la segona part els empordanesos han aguantat fins al minut 25 ja que han acusat les lesions i manca de banqueta.
Primera part molt bona dels costaners que a part dels dos gols, han generat 3-4 ocasions clares de gol. A part no ha deixat que els del Plà de l'Estany s'acostessin amb perill a la porteria defensada per Juncà. El primer gol l'ha marcat en Miki després de "robar" la cartera al porter i el segon l'ha marcat l'Oriol de penal que han comés sobre l'Aniol. Els banyolins han marcat en l'única ocasió de gol que han tingut a manca d'un minut per arribar a mitja part després d'una bona contra i una malentesa entre el porter i defensa. Al minut 12 s'ha lesionat en Miki i al minut 40 s'ha lesionat en Joel.
A la segona part ja no ha pogut jugar en Narcís que ha notat una estrebada. La segona part ha començat malament perquè només fer la sacada de centre els locals han empatat després d'una greu falta de concentració del conjunt escalenc.  Els visitants s'han refet i han dominat i controlat el partit, això si sense crear ocasions de gol. Al darrer quart d'hora el partit s'ha tornat boig i el resultat hagués pogut estar qualsevol, empat o victòria per la mínima de qualsevol dels dos equips. Els anxovers han tingut dues gran ocasions de Moha (u contra u davant el porter) que no ha sabut aprofitar i un gran xut de fora l'àrea que en Toni ha estavellat al travesser. Els locals han empatat en una gran contra a manca de dos minuts pel final.
En definitiva, primera part molt bona, primers 25 minuts de la segona part acceptables i últims 20 minuts per oblidar dels escalencs, en un partit que s'han acusat les baixes i la manca d'efectius.

El proper partit el juguem a L'Escala contra l'AE Roses "A", un equip de primera que sense dubte será un rival exigent  pels anxovers. Força L'Escalaaaa!!!!