RAMIREZ, SERGI
ENTRENADOR:
BATLLE, ANTONI

TARGETES

Primer partit de temporada en una tarda molt calorosa, davant un gran equip que sense cap mena de dubte es un clar aspirant a pujar de Categoria. L'equip anxover ha arribat a La Bisbal amb 6 baixes, i ens ha hagut de venir a ajudar en Roger Puig del Juvenil A.
Bona primera part dels escalencs que ha aguantat molt bé davant un gran equip. La primera part tot i tenir la possessió els locals no han gaudit gairebé d'ocasions de gol. De fet han marcat en la darrera jugada abans d'arribar a mitja part, els costaners han tingut dues bones ocasions per marcar amb el 0-0 al marcador, la primera una rematada de cap que en Joel ha estavellat al pal i la segona una gran jugada individual d'en Muli que no ha sabut acabar amb una bona passada de la mort.
Els primers vint minuts de la segona part  els visitants han seguit amb la mateixa tònica, aguantant molt bé les envestides dels bisbalencs i no permetent cap ocasió clara als locals, fins i tot en Miki ha pogut marcar en un contra u davant el porter en que ha arribat fos i no ha pogut superar-lo. Els darrers 25 minuts l'equip ha baixat físicament ja que no disposàvem de canvis, els locals han apretat de valent i han creat 3-4 ocasions clares de gol però algunes vegades el porter i els altres el desencert local no els han permès ampliar l'avantatge. Els anxovers han tingut una gran ocasió de gol per empatar en la darrera jugada del partit però el xut des de l'interior de l'àrea d'en Roger ha sortit lleugerament desviat per damunt del travesser.
En definitiva, bon partit dels escalencs que ha servit de rodatge tot i les nombroses baixes, contra un gran rival que potser ha merescut una victòria amb més marge.

El proper partit el juguem a Banyoles contra el Banyoles B, sense dubte una bona pedra de toc. Força L'Escalaaaa!!!!