Resum Temporada

Temporada atípica marcada pel Covid-19 que ha obligat a acabar-la abans d'hora, concretament l'últim partit de la nostra Lliga es va jugar el Dimarts 10 de Març quan encara mancaven per jugar 10 Jornades. Bona temporada dels anxovers que han quedat a meitat de Taula en una Lliga de 2ªDivisió molt més forta de lo habitual ja que hi havien 2 equips (Llançà i La Jonquera) que normalment estan a 1ªDivisió, 1 equip (Empuriabrava) fet per pujar, format gairebé integrament per jugadors de 3r any i dos Filials (Figueres i Peralada) amb una base de jugadors de 1r any reforçats amb 2 jugadors de 3r any i 5 jugadors de 2n any, el conjunt escalenc era l'únic equip integrat en la Totalitat per jugadors de 1r any.
Al principi de Lliga va costar l'adaptació a la Categoria de Juvenil ja que s'havia de competir contra equips molt més forts físicament i a més també es va acusar molt que es va començar la Lliga amb tres baixes molt destacables, concretament de 3 dels nois més importants de l'Equip.
La Parada Definitiva de Lliga va arribar en el moment més inoportú per l'Equip ja que portava 2 mesos en una molt bona Dinámica i el darrer partit jugat va ser una prova d'això, ja que van empatar merescudament a Vilatenim contra l'UE Figueres en un partit espectacular, per cert l'únic partit de Lliga que es va tenir tota la plantilla disponible. Si s'hagués acabat jugant la Totalitat de Lliga no dubtem que el Conjunt entrenat per l'Antoni Batlle i en Rami haguéssin acabat la Lliga en la 5ª-6ª posició, gairebé segur.