ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

CHAGUANCALLO ROMERO, SANTIAGO RODOLFO (63')
PRAT COSTA, POL (76')

Darrer partit de la primera volta i nova derrota dels escalencs davant el Lider en un partit que com a mínim han merescut l'empat.

Primers 25 minuts molt bons dels escalencs, executant tot el que s'havia treballat durant la setmana per complicar als llançanencs, pressió a la seva sortida de pilota a partir de 3/4 de camp i ofensivament buscant l'esquena dels seus carrilers ja que juguen un 3-5-2. Els visitants s'han vist sorpresos i no han pogut generar perill ja que no s'han acostat a la porteria local. Els locals han generat perill i han forçat fins a 6 corners. El gol ha vingut aprofitant un desplaçament diagonal d'en Guillem que ha propiciat un malentès entre central i porter que ha acabat aprofitant en Miki per marcar a porta buida. Amb l'1-0 al marcador l'arbitre ha xiulat un fora de joc inexistent quan en Miki ha quedat sol davant el porter i l'ha superat amb una vaselina, hagués siginificat el 2-0 que hagués deixat molt coll amunt el partit als visitants que fins aquell moment no s'havien acostat a la porteria escalenca.  Els darrers minuts d'aquesta primera part els visitants han canviat i han intentat arribar a la porteria local amb un joc més directe, això si, no han creat cap ocasió clara de gol, han provat 2-3 xuts de fora l'àrea que no han inquietat a en Guillem i han forçat 2 corners que no han sabut aprofitar.
La Segona Part ha seguit amb els anxovers igual, alternant sortida de pilota amb joc directe buscant l'esquena dels seus carrilers i amb una molt bona pressió defensiva, d'altra banda els llançanencs buscant més el joc directe ja que la pressió escalenca ofegava als visitants. Després d'una bona ocasió d'en Muli ha arribat el gol de l'empat que ha vingut d'una planxa prèvia del davanter llançanenc. El gol no ha enfonsat a l'equip, tot el contrari els locals han marcat el 2-1 mitjançant una falta directa que ha llançat en Miki que ha entrat per tot l'escaire, sense cap mena de dubte un gol espectacular, quedaven només 20 minuts. Els visitants han estat llavors 2-3 minuts en estat de xoc, sense generar ni joc ni perill i amb els anxovers tinguent una bona ocasió d'en Miki per marcar el tercer, però llavors un out llançat a l'interior de l'àrea ha estat mal defensat (ha faltat contundencia) permetent al jugador visitant rematar des de l'interior de l'àrea petita sense oposició. Amb l'empat a 2, els llançanencs s'ho han cregut i els locals que venen d'una dinàmica negativa han quedat molt tocats. El tercer gol ha arribat en una falta lateral que han rematat molt bé de cap. El conjunt escalenc ha tret forces d'on no en tenia i ha intentat buscar el gol de l'empat tot i que no ha generat cap ocasió clara de gol. A manca d'un minut ha arribat el quart dels visitants que sentenciava el partit, ha estat novament a pilota aturada, en un llançament de corner finalitzat amb una rematada de cap espectacular. Els locals encara han tingut temps en el darrer minut de marcar el 3-4 mitjançant un gran xut des de la frontal de l'àrea d'en Biel. Avui teniem les baixes d'en Joel (que jugava amb el Juvenil A), en Toni (desconvocat) i en Marc (lesionat)
En definitiva,  derrota injusta davant el Lider en un partit que els locals sempre han donat la cara i han merescut molt més. Darrer partit d'una Primera Volta en que l'equip ha fet 8-9 punts menys del que ha merescut (només han fet 11 punts), en alguns partits ens ha faltat sort i en d'altres hem acusat falta de contundencia i d'ofici (tots els jugadors són de primer any). Creiem que aquesta segona volta l'equip farà un pas endavant i acabarà sumant entre 30 i 35 punts que ens deixaria a meitat de taula.

La propera setmana comença la Segona Volta, ens visita l'AE Roses, en principi un partit que s'ha de guanyar si l'equip està concentrat i te la fortuna necessària. Força L'Escalaaaa!!!