ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

LOPEZ LEON, JOEL (56')
JUANOLA MARCE, LLUIS (59')

Derrota dels anxovers en un partit que han estat 50 minuts amb un jugador menys davant un equip molt poderós ofensivament com ho demostra que és la màxim golejador de la Lliga amb 5 gols per partit de promig. Avui hem tornat a jugar al camp de gespa natural, un terreny de joc de grans dimensions en el que es pot jugar molt bé a futbol però que també beneficia als jugadors ràpids i potents.

Inici de partit igualat amb domini altern, amb cada equip utilitzant les seves armes per controlar i dominar el partit. El primer gol visitant ha arribat en un robo de pilota a migcamp amb la posterior pilota a l'espai a l'esquena del lateral escalenc que ha aprofitat el ràpid i potent davanter llersenc per plantar-se tot sol davant en Guillem superante'l amb un xut creuat. Els locals no s'han enfonsat i han seguit igual, fins i tot han tingut una bona opció de gol. L'empat ha arribat en un clar penal sobre l'Anass que havia driblat al seu marcador i es quedaba sol davant el porterm el penal l'ha transformat l'Oriol. El segon gol visitant es podía haver evitat ja que ha arribat amb una centrada lateral mol tova al segon en la que en Guillem no ha estat massa encertat, el davanter visitant ha rematat tot sol a un metre de la portería, l'Aniol no l'havia seguit en la marca. Els anxovers han acusat el gol, els visitants han tingut 10 minuts de domini en que han creat 2 ocasions clares de gol que en Guillem ha neutralitzat amb molt encert, ja que ha fet dues gran parades. A més a manca d'un minut per arribar a mitja part els escalencs s'han quedat amb un jugador menys amb l'expulsió sense discusió d'en Joan que ha parat amb les mans una rematada de cap damunt la mateixa línia de gol, el clar penal ha significat l'1-3 i posava molt coll amunt el partit als costaners ja que havien de jugar tota la segona part amb un jugador menys davant un bon equip, molt potent físicament i en un terreny de joc de grans dimensions.
La segona part pintava molt malament pels locals i més amb el quart gol visitant quan un davanter ha aprofitat per marcar a paler un refus de Juncà a un xut de fora l'àrea però no ha estat així perquè els anxovers han estat molt ben posicionats amb 4-4-1 que ha dificultat força el joc ofensiu als visitants. El domini del partit evidenment el tenien els llersencs però sense gaudir d'ocasions clares de gol, intentaven molt el xut llunyà sense encert i pecaven d'intentar entra pel centre. Els locals per la seva banda intentaven controlar i portar el pes del partit i generar perill quan podien però els hi costava molt. Però llavors ha arribat el segon local en una falta frontal molt mal defensada pels visitants que ha permés a l'Anass quedar sol davant el porter i no perdonar. Això ha animat als escalencs pero als visitants no els ha inquietat massa. A manca de 15 minuts per acabar ha pujat al marcador el 3-4 quan en Moha ha rematat de cap un corner llançat per en Muli. Llavors si que han arribat els nervis  i presses visitants, ja que en qualsevol jugada podia arribar l'empat i els costaners han entrat de ple al partit a part de posar-hi molta intensitat perquè tenien l'empat a l'avast. El Llers llavors ha intentat fer el gol de la tranquilitat però la defensa escalenca estaba molt atenta i posicionada no permetent generar perill. Fins que al minut 40 el conjunt local ha deixat una defensa de 3 per anar a pel partit, de fet ha tingut l'empat quan l'arbitre ha assenyalat un fora de joc més que dubtós que deixava a en Moha sol davant el porter. Els visitants tenien molt espai al davant i ja abans de fer el cinquè gol han tingut una ocasió molt clara en que en Juncà ha fet una gran parada. El cinquè gol que deixava el partit vist per sentència ha arribat quan faltaven 2 minuts per acabar el partit.  Avui teniem les baixes d'en Miki i Marc (lesionats) i en Toni desconvocat
En definitiva,  derrota davant un equip amb molta pólvora al davant, en un partit que els anxovers sempre han competit, tot i les adversitats.

Nova derrota a casa, en un partit que el conjunt costaner ha competit molt bé tot i jugar 50 minuts amb un jugador menys ... Pròxim partit a casa contra la Jonquera, un equip integrat majoritàriament per jugadors de 2n i 3 r any que està fet per pujar de Categoria, un partit complicat sense cap mena de dubte... Força L'Escalaaaa!!!